contact
Cautatorii de comori
twitter
rss feed
blog entries
log in

10 Dec

Cautarea de comori a incitat oamenii din cele mai vechi timpuri. Dar daca pe vremuri descoperirea unor comori era pur intamplatoare sau se realiza cu mijloace rudimentare, in zilele noastre cautarea de comori de face cu echipamente profesionale – detectoare de metale performante ce pot ignora mineralizarea solului si pot penetra solul la adancimi considerabile fiind construite in urma unor cercetari riguroase  si a mii de teste.

Oamenii cauta comorile pentru ca ele exista.

În trecut,  nu existau banci care sa pastreze in siguranta bunurile si astfel oamenii ce detineau bani, monede de aur, bijuterii de valoare le-au îngropat adânc în pamânt sau le-au ascuns in pesteri sau locuri secrete. Cel ce ascundea o comoara se simtea mai in siguranta daca el era singura persoana care stia locul secret!

De cele mai multe ori acesti detinatori de comoari au murit înainte de a cheltui banii  sau de-a spus cuiva unde au fost ingropati. Acest lucru este istoria reala a milioane si milioane de euro  care stau captivi in valoari  ascunse inca in pamant.

Multe descoperiri istorice importante au fost facute prin vanatoarea de comori si de detectarea metalelor. Si multi oameni au devenit foarte bogati. Astazi povestile despre comorile piratilor si gramezi de aur au devenit laitmotivul in activitatile de team building sau in sarbatorirea zilelor de nastere ale copiilor.

2 Comments on "Cautarea de comori cu detectoare de metale" • dana mathewson insurance on Sun, 26th Sep 2010 8:06 pm 

  I am very pleased that you wrote this?!

  Derek

 • mettler insurance on Mon, 27th Sep 2010 5:38 pm 

  Great read! Maybe you could do a follow up on this topic =D

  -Best regards
  Shari

 • Spune parerea ta...

 • Newsletter

   Enter your email address:

 • Sponsors

 • Translate
 • Etichete